Mit szoktatok csinálni Halloweenkor?
Én a babám születése előtt mindig vagy valamilyen halloween alkalmából rendezett buliba mentem, vagy házibuliztunk haverokkal. Ezek álltalában beöltözős bulik voltak.
Mióta megvan a kicsi csak kidekoráljuk a házat, pók/zombi/szellem és hasonló alakú sütiket csinálunk, tököt faragunk, neki minden évben veszünk valami aranyos ruhát, tavaly szörnyes volt, idén halálfejes lesz. Idén már meg lehet vele nézni valami aranyos Halloweenes mesét, mondjuk a rózsaszín párduc vámpíros részét.
Jövőre ugyancsak szülő barátnőmékkel rendezünk a gyerkőcöknek egy gyerekzsúrt, rá egy évre pedig már elég nagy lesz ahoz, hogy kimennyünk barátokhoz angliába, ott ugyanúgy mint amerikában szokás beöltözni és házalni a gyerekeknek. :)
Közös tökfaragás haverokkal, miközben a halloween-i lejátszási lista megadja a hangulatot a háttérben. De tavaly például tökfaragó versenyre is kivittem egy tököt. Horrorfilm maratonok.
Tavaly voltunk Fűrészes szabaduló szobában is. Jelmezem is volt.
Idén tesómmal összerakunk pár spooky Lego készletet a Halloween tematikából és tervezek vele végigvinni valami horror videojátékot is, de kérdéses hogy kötélnek áll-e:D Ugyanis meglehetősen fél az ilyesféle játékoktól.
Mi párommal meglátogatjuk a szeretteinket a temetőben, megemlékezünk róluk. Aztán délután csinálunk halloweeni sütiket, ijesztő cukrokat és forró csokit. Közben olyan tizenegytől éjfélig horrorfilmeket nézünk. Általában ennyi a programunk. Van, hogy napi 2-3x is kimegyünk gyertyát gyújtani.
Nagyon szerettem volna idén elmenni egy halloweeni buliba, de tavaly is csak halogattam. Ez mostmar nem is opció sajnos a vírus miatt.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!