Mennyibe jön most ki kb. egy lagzi per főre leosztva?
40-60 ezer egy főre? Te jó ég, nekünk 4 éve úgy volt 15 ezer körül, hogy a fotós és a zenekar nagyon drága volt.
Mennénk lagziba, es szeretnénk annyit adni, hogy fedezzük a vendeglatasunkat, de ennyire azért nem gondoltam.
Nekünk 2019 októberében volt az esküvőnk, egy kifejezetten olcsó éttermi ajánlattal (10500/fő, italokkal). Az egész jött ki 3,5 millióra, de 150-en voltunk. Leosztva ez 23 ezer Ft/fő. Átlagban 25 ezer Ft/fő nászajándékot kaptunk, így visszajött az esküvő ára. Tegyük hozzá, hogy ez vidék, megyeszékhely, nem a főváros. Budapesten biztos minden drágább.
Mi ketten a férjemmel, ha a szállást nem állja a pár, akkor 50 ezret szoktunk adni (pláne nem tudunk többet, ha messzebb megyünk, és fizetjük a benzinpénzt, esetleg a szállást), de legutóbb pl. az ifjú pár fizette a szállásunkat, így 70 ezer Ft-ot adtunk. Nagyon sok esküvőn voltunk az elmúlt 3 évben (évi 5-6), szerintem amit leírtam, az kb. reális.
Köszi, akkor atbeszeljuk meg egyszer, mennyit adjunk.
Nekunk kb. 1, 5 millios "bukta" volt a lagzi, persze nem bántuk, ebbe a nászutat is beleszamoltuk, de szerintem ritka az manapság, ahol visszajön a lagzi ára, legalabbis a rokoni korben, akiktol hallottuk.
60 ezer az átlag?:D
Te tényleg ennyire hülye vagy?:D
Titeket jól bepaliztak akkor:D
25 ezer a kaja?XD
9
Persze, nyilván csak arról lehet szó, hogy savanyú a szőlő:D
Az, hogy hülye vagy, szóba se jöhet.:D
60 ezer akkor is sok, éjféli sütemény, ide vagy oda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!