Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Budapest Pride-ra mehetek...

Budapest Pride-ra mehetek egyedül?16 évesen🙄

Figyelt kérdés
Nem ciki?

2020. júl. 16. 14:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
De tudok vigyázni magamra☹Nem 50kgs cicababa vagyok😆Hanem 60...😅😂Nem vagyok olyan aki hagyja magát🙄
2020. júl. 16. 22:25
 12/30 anonim válasza:
39%
Ha csaj vagy, akkor az jó súly, de akkor amúgy sem bombáznának meg, max ha ilyen hőgyemuram vagy
2020. júl. 16. 22:40
 13/30 anonim válasza:
80%
16 évesen lehet nem mennék el ilyen helyre,ráérsz még, meg aztán nem leszel kevesebb attól, hogy nem mész el...se több. Egyébként ha esetleg valami folytán mégis úgy látnád jól, hogy elmész, akkor írd le ,hogy mi volt....kíváncsi vagyok belülről mit élsz át, de még egyszer mondom ráérsz még vele! Inkább barátaiddal menny el helyette közös programra, lehet nagyobb fun.
2020. júl. 16. 22:43
 14/30 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék még hogy én ilyen fiúsabb lány vagyok 🙂szóval nem hiszem hogy baj lehet
2020. júl. 16. 23:15
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
19-es írta hogy biszex szóval nem kell megtéríteni :D mindkettőt szereti :3
2020. júl. 16. 23:49
 16/30 -remete- válasza:
77%
El mehetsz csak kb nincs értelme. Már nem arról szól hogy ki állsz egy kisebbség mellett, hanem média politika. Az egyik fele csak poénból jár pukkasztani, a másik fel az veszélyes mert ő fél attól amit nem tud irányítani. Ők a balhé miatt. A normális melev nem jár ki mert fél a béjegzéstől. Menj zömébe heterók lesznek ott. Semmi extra.
2020. júl. 17. 03:16
 17/30 anonim ***** válasza:
18%

Fotelből mondja mindneki, mi van ott.

Ez jellemző, hogy nem kérdésre válaszoltok, hanem fikáztok valamit.

2020. júl. 18. 05:16
 18/30 anonim ***** válasza:
4%

#20 Az a gond, hogy nem 😂

Bár úgy látszik, te magadra ismertél.

2020. júl. 18. 07:01
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

#21 Te mennyiszer vettél részt? Mennyiszer voltál kint a felvonuláson? Ismered a történelmét? Tudod miért rendezték meg az elsőt?

Ezekre kérlek válaszolj. Utána beszélgethetünk arról, ki ismert kire, lehet láttalak a tömegben?

2020. júl. 18. 07:28
 20/30 anonim ***** válasza:
70%
Én nem voltam soha, mondjuk, nem is lenne ott keresnivalóm, de amit látni (érintettek által rendesen végigvideózva): az teljesen átlagos szürke emberek, inkább ilyen pesti értelmiség, aki tüntetésekre szokott járkálni, na ennél aztán az átlag mai tini nemzedék hatszázszor forróban néz ki. Természetesen a fintorgó médiák ki fogják mindig ragadni azt a néhány "fertőnek" minősíthető alakot. De ez ugyanaz a kategória, mikor TV megrendelésre megszervezték a szerb kerítés nyitogatásával-csukogatásával a migránsok tolongását és hőbörgését... és akkor fél évre megvannak a vágóképek tajtékzó afgánokról.
2020. júl. 27. 03:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!