Szerintetek a tűzijátékot pótolni tudja egy lézershow? Szerintetek tényleg szükség van a tűzijáték beszüntetésére? Oké tudom hogy a háziállatok miatt igen, de 15-20 éve nem féltek az állatok a tűzijátéktól? Vagy régen hogyan viselték az állatok? Kíváncsi lennék olyanokra akik azért régebben is tartottak kutyát például.
30 éve simán láncon tartottak egy csomó kutyát, akkor az is jó úgy, csak mert megtörtént?
2020. júl. 15. 12:05
12/22 anonim válasza:
Egyik évben szilveszterkor tűzijátékoztunk a közeli parkban. Erre ki jött egyik közeli házból egy ember baltával a kezében, hogy takarodjunk onnan mert szétver ha nem hagyjuk abba. Fordítva sült el a dolog, kihívtuk a rendőröket és az emberkét vitték be garázdaságért. Ő sem volt toleráns velünk szemben, mi sem vele.
2020. júl. 15. 14:14
13/22 anonim válasza:
"El kell viselnüik a gazdiknak."
A gazdák elvidelik, az állatok nem.
A tűzijáték mellett állók gondoljanak bele, ha őket egy székhez kötöznék, és órákon at petárdát robbantgatnának a fülökben!
2020. júl. 15. 16:32
14/22 anonim válasza:
A tűzijáték egyszerűen ronda, ezért nem szeretem.
2020. júl. 15. 16:33
15/22 anonim válasza:
Szerintem szép a tüzijáték, de a lézershow is. A tüzjátékot csak messzebbről bírom, nagyon közeli utcából hangos. Kutyákból meg tényleg túl sok van már, bár azok is tetszenek, kivéve a hörgős izomebek, akiknek olyan az orruk mintha nekimentek volna a falnak. De már a Tommy és Jerryben is ilyesmi volt a kutya, szóval nem újdonság. Azért nekem a Plutó jobban tetszik.
Felőlem betilthatják a tüzijátékot, kibírom lézershow-val is, főleg hogy már láttam jó pár tüzijátékot eddig.
2020. júl. 16. 01:57
16/22 anonim válasza:
Ez mára tipikusan olyan dolog lett, hogy mindegyik fél a másiktól várná el azt hogy félre álljon, a másik tegyen aző kedvébe.
2020. júl. 16. 09:17
17/22 anonim válasza:
Elő a lézereket gyerekek! A tüzijáték elavult technológia, ennyi erővel tarthatnánk lovagi tornákat is vaze!
2020. júl. 16. 09:40
18/22 anonim válasza:
#17 Ennyi erővel a kerék is elavult technológia, kezdjék el felszerelni az autókat sugárhajtóművekkel hogy lebegni tudjanak.
2020. júl. 16. 10:00
19/22 anonim válasza:
a lanctalp szinte minden szempontbol jobb mint a kerek, miert nincs meg mindig lanctalp a bicikliken??
amugy szerintem a tuzijatek irgalmatlan nagy penzkidobas. oke, szep meg hangos. de a hangos miert jo? a lezershow lehet ugyanolyan szep, sot szebb is. es csak 1x kell megvenni. a szerencsetlen haziallatok (es vadallatok!!) szenvedesenek egyedul eleg indoknak kene lennie. de az is fontos hogy nem csak ok szenvednek a hangzavar miatt, hanem emberek is. ptsd-sek, eles hangokra erzekeny emberek, autistak. ok nem szamitanak? ugy tunik nem :(
2020. júl. 16. 12:34
20/22 anonim válasza:
Betilthatják a tűzijátékot, ha az összes gazdi felszedi a kutyagumit a kutyája után és csak pórázon tartják őket a közterületen. Ez így fair :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!