Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Tűzijáték helyett lézershow?

Tűzijáték helyett lézershow?

Figyelt kérdés
Szerintetek a tűzijátékot pótolni tudja egy lézershow? Szerintetek tényleg szükség van a tűzijáték beszüntetésére? Oké tudom hogy a háziállatok miatt igen, de 15-20 éve nem féltek az állatok a tűzijátéktól? Vagy régen hogyan viselték az állatok? Kíváncsi lennék olyanokra akik azért régebben is tartottak kutyát például.

2020. júl. 14. 23:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
30 éve simán láncon tartottak egy csomó kutyát, akkor az is jó úgy, csak mert megtörtént?
2020. júl. 15. 12:05
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Egyik évben szilveszterkor tűzijátékoztunk a közeli parkban. Erre ki jött egyik közeli házból egy ember baltával a kezében, hogy takarodjunk onnan mert szétver ha nem hagyjuk abba. Fordítva sült el a dolog, kihívtuk a rendőröket és az emberkét vitték be garázdaságért. Ő sem volt toleráns velünk szemben, mi sem vele.
2020. júl. 15. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

"El kell viselnüik a gazdiknak."

A gazdák elvidelik, az állatok nem.

A tűzijáték mellett állók gondoljanak bele, ha őket egy székhez kötöznék, és órákon at petárdát robbantgatnának a fülökben!

2020. júl. 15. 16:32
 14/22 anonim ***** válasza:
14%
A tűzijáték egyszerűen ronda, ezért nem szeretem.
2020. júl. 15. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem szép a tüzijáték, de a lézershow is. A tüzjátékot csak messzebbről bírom, nagyon közeli utcából hangos. Kutyákból meg tényleg túl sok van már, bár azok is tetszenek, kivéve a hörgős izomebek, akiknek olyan az orruk mintha nekimentek volna a falnak. De már a Tommy és Jerryben is ilyesmi volt a kutya, szóval nem újdonság. Azért nekem a Plutó jobban tetszik.

Felőlem betilthatják a tüzijátékot, kibírom lézershow-val is, főleg hogy már láttam jó pár tüzijátékot eddig.

2020. júl. 16. 01:57
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Ez mára tipikusan olyan dolog lett, hogy mindegyik fél a másiktól várná el azt hogy félre álljon, a másik tegyen aző kedvébe.
2020. júl. 16. 09:17
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Elő a lézereket gyerekek! A tüzijáték elavult technológia, ennyi erővel tarthatnánk lovagi tornákat is vaze!
2020. júl. 16. 09:40
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
#17 Ennyi erővel a kerék is elavult technológia, kezdjék el felszerelni az autókat sugárhajtóművekkel hogy lebegni tudjanak.
2020. júl. 16. 10:00
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

a lanctalp szinte minden szempontbol jobb mint a kerek, miert nincs meg mindig lanctalp a bicikliken??

amugy szerintem a tuzijatek irgalmatlan nagy penzkidobas. oke, szep meg hangos. de a hangos miert jo? a lezershow lehet ugyanolyan szep, sot szebb is. es csak 1x kell megvenni. a szerencsetlen haziallatok (es vadallatok!!) szenvedesenek egyedul eleg indoknak kene lennie. de az is fontos hogy nem csak ok szenvednek a hangzavar miatt, hanem emberek is. ptsd-sek, eles hangokra erzekeny emberek, autistak. ok nem szamitanak? ugy tunik nem :(

2020. júl. 16. 12:34
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Betilthatják a tűzijátékot, ha az összes gazdi felszedi a kutyagumit a kutyája után és csak pórázon tartják őket a közterületen. Ez így fair :).
2020. júl. 21. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!