Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Milyen iskolai unnepség van...

Milyen iskolai unnepség van junius 4.-én????????

Figyelt kérdés
Nem értem mi van akor!!!

2020. máj. 21. 09:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
21%
#21 tok mindegy melyik unnepsegrol beszelunk, mindegyik egy tortura a kozoktatasban. ha meg neked ennyire faj hogy par tinedzser viccelni mer a te szent unnepnapoddal, akkor nezz magadba. ennek semmi sulya nincs, miert faj neked ennyire?
2020. máj. 23. 11:14
 22/30 anonim ***** válasza:
62%
Jó, hát ha ez neked ekkora kielégülést okoz, akkor viccelj vele, tényleg qva nagymenők vagytok, remélem, szebb lesz tőle a napod..
2020. máj. 23. 11:27
 23/30 anonim ***** válasza:
21%
Jó, hát ha ez neked ekkora frusztrációt okoz, akkor hisztizz miatta, tényleg qva nagymenő vagy, remélem, szebb lesz tőle a napod..
2020. máj. 23. 11:38
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
Nem hiszti, csak gondoltam szólok, hogy kicsit gáz
2020. máj. 23. 12:09
 25/30 anonim ***** válasza:
26%
#25 szerinted. szerintem meg az gaz hogy az iskolak nem kepesek elfogadhato megemlekezest tartani fontos tortenelmi esemenyek evfordulojan. az teged miert nem zavar? mert szerintem szegyenletes. emiatt viccelodnek a fiatalok, nem azert mert maga az emleknap rossz. a kivitelezes rossz.
2020. máj. 23. 12:13
 26/30 anonim ***** válasza:
62%

Hűha, 19-es, le a kalappal előtted, hogy ilyen kulturáltan próbáltad elmagyarázni a kis taknyosoknak :) Az a baj, hogy hiába, ez az a fajta szellemileg elkorcsosult, degenerált egysejtű típus, amelyik csak kérni és követelni tud, de ha a kötelességeiről van szó, akkor ő rögtön felháborodik :) Hiába próbálsz értelmesen megértetni vele bármit is, mert ő minden kritikában az ego-ja elleni támadást lát, ezen a meggyőződésén - ti. hogy ő támadva van - túljutni nem képes, a mondanivaló nem jut el az agyáig.

"tok mindegy melyik unnepsegrol beszelunk, mindegyik egy tortura a kozoktatasban."

Az eddigi megnyilvánulásaid alapján ez sem fog eljutni az értelmedig, ha van egyáltalán, de édesöcsém: neked halvány fingod nincs arról, mi az a tortúra, és ezért tedd össze a két kezedet. Akik elszenvedték '48, vagy '56 retorzióit, vagy magyar létükre a saját szülőföldjükön a hátrányos megkülönböztetést, idegenként kezelést, fizikális és verbális bántalmazást, kultúrapusztítást, AZOK tudják, mi az a tortúra. De ez persze téged nem izgat, hisz nem veled történt. Nyilván hatalmas megerőltetés egy 30-60 perces megemlékezést végigülni, és két alkalommal (a Himnusz és a Szózat alatt) a lábacskáidon megállni. :)

Sebaj, hülyékre is szükség van...

2020. máj. 23. 15:24
 27/30 anonim ***** válasza:
61%

#26 köszi:) és egyetértek...

Szomorú, hogy gyakorlatilag én is tizenéves vagyok (19), és hát nem tudom, én már régebben is degradalónak éreztem, ha beraktak mindenki mással a "tini, gyerek, nem tud úgy gondolkozni" dobozba, mintha valami géppel működő automata ellenszegülő droid lenne minden tizenéves, aki annyira sem képes józan belátás alapján, hogy befogja a száját, ha valami, ami másnak komoly és fontos, nem tetszik neki...

De hát lehet én vagyok/voltam a koravén:)

Mindenesetre kívánom mindenkinek, hogy beszélgessen kicsit a nagyszüleivel, nézzen interjút kinti magyarokkal, olvasgasson kis történelmet meg személyes történeteket, hátha majd a "tortúra" fogalma kicsit átértékelődik

2020. máj. 23. 15:48
 28/30 anonim ***** válasza:
28%
Amikor egy egyszerű kérdésből háború indul mert senki sem képes arra hogy el fogadja a másik véleményét. Fergeteges:D
2020. máj. 23. 23:21
 29/30 A kérdező kommentje:
meg kérhetnélek titeket hogy máshol veszekedjetek?én csak kérdeztem valamit more
2020. máj. 24. 10:55
 30/30 anonim ***** válasza:
43%
Kaptál is választ!:)
2020. máj. 24. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!