Falunapon szeretnék keresni egy kis pénzt, szerintetek mivel kéne?
Figyelt kérdés
Lesz a közelemben egy falunap, és ott szeretnék keresni egy kis pénzt, egy barátom is ezt csinálta pár évvel ezelött de ő arc festést csinált gyerekeknek. De én nem tudom mit tudnék csinálni, mert jó a kézügyességem de pl arcot nem mernék festeni, jó sütiket tudok sütni, de nem tudom azt adhatnék e el ott, én még a szappan készítésre gondoltam, de nem tudom mennyien vennének. Valami jó dolog kéne, szerintetek mit kéne ott csinálnom?2019. júl. 30. 14:56
2/6 anonim válasza:
Tuti tipp! Falvakban sok a vallásos fószer. Szépen kiöltözöl, mint Szaros Pista Jézus neve napján, fogsz egy fonott kosarat és körbejársz, hogy gyűjtést szervezel a katolikus egyház részére (pl. harangra gyűjtök, szerzeteseknek gyűjtök stb.). Biztos fognak adakozni, te meg szépen zsebre vágod a nap végén. Lefekvés előtt azért egy Miatyánkot mondj el!
3/6 anonim válasza:
A süti készítés jó ötlet, vagy akár valami cukorka vagy ilyesmi is lehet jó.
4/6 anonim válasza:
Például Csillámtetkó készítés gyerekeknek.
De nálunk például nem úgy működik ez, hogy csak szépen kisétálsz és kipakolsz. Először be kell menni az önkormányzathoz (megkeresni a szervezőt) és vele kell megbeszélni, hogy lehet e árusítani.
5/6 anonim válasza:
A szervezőt mindenképp keresd fel. Viszont: az árusítók nagy százalekban szamlaképesek. Nálunk a falusi karácsonyi vásárban voltak ellenòrök. Szóval rizikós kicsit. Süti semmiképp, ha nem vagy szamlaképes, meg azt hűteni kell, és ha valakitcelkap a hasmenés, rád fogja- nagyon nagy galiba lehet. Én saját rajzokat szoktam árulni- de szamlát csak az ismeretlennek adok.
6/6 anonim válasza:
Suti ilyen melegben kb elettveszelyes, de gondolom huteni nem fogod tudni.
Minden vasarlonak, blokkot nyugtat kellene adni
Az arusoknak elore kell jelentkezni az onkormanyzatnal
Miert nem dolgozol? Diakmunkazol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!