Hogyan legyek néger bolond ballagásra?
Figyelt kérdés
Most lesz, és eredetileg fehér bőröm van, mivel barnítsam le, arra a kis időre?2019. jún. 6. 22:19
1/12 anonim válasza:
Parti boltokban lehet kapni testfestéket (bár inkább színeseket). Önbarnítót viszont nagyon nem ajánlom, mert borzalmas ocsmány sárga leszel a túlzott használatától.
2/12 anonim válasza:
Szerezz alapozót. Gyártanak szerintem sötétebb bőrhöz is. Ja meg vegyél hozzá asszem lemosót is, amivel könnyebben lejön, mint csak sima vízzel, amikor már le szeretnéd szedni; de lehet,vhog
3/12 anonim válasza:
*lehet, hogy anyukád azt tud adni.
4/12 anonim válasza:
Itthon nincs akkora visszhangja, de a blackface eléggé rasszista. Alapozóval amúgy csak annyi baj van, hogy leginkább a középmezőnyre gondolnak mert a magyaroknak viszonylag világos a bőre, de nem hófehér. Ha nagyon fehér vagy, vagy éppen fekete itthon nem kapsz drogériában olcsón alapozót.
Összegezve, ne legyél fekete. Lehetsz olyan dolog is ami nem rasszista.
5/12 anonim válasza:
Vegyél fekete bőr tisztítót (maszkot) azzal kend be magad.
Vagy használj összetört fa szenet.
7/12 anonim válasza:
Öö.. Szénnel befesteni magad? Olcsóbb mint megvenni 50 db alapozót
8/12 anonim válasza:
Emlékszem, anno osztálytársam bantunéger volt farsangkor. őt először bekenték testápolóval, majd sima kakaóporral, így a testápoló miatt ráragadt a kakaó:D
9/12 anonim válasza:
8-as, ez nagyon jó 😂😂 mondjuk kemény lehetett lemosni.
10/12 anonim válasza:
De a testápoló nem direkt bőrre rakni, és rajtahagyni van; meg, okés, az alapozó alatt is nem tudom, mennyire lélegzik a bőr; de nehogy rosszul legyen az illető; én akkor inkább már tejjel önteném le:D Hátha abba is beleragad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!