Lesz vmi következménye annak, ha nem megyek el a ballagásra?
12.es ballagás.
18L
(A 8. Ballagás életem egyik legrosszabb napja volt + ki nem állhatom az összes ilyen képmutató ünnepséget...)
A bizonyítványt ha jól emlékszem, mi utolsó tanítási napon kaptuk, de nem ballagáskor.
Én alapjáraton késve érzkeztem; a 11.-es lelkesítő beszédet le is késtem, mert elmentem Spongya bobos lufit venni.
Az asztalon volt a batyu, benne pogácsa meg valamilyen vers. Még valami búcsúbeszédet monmdtak, aztán mindenki felvette a batyut, fogta a 2000 kg virágcsokrát és körbeconult, majd ki az udvarra, ahol végighallgattuk a beszédeket, utána megvoltak a kötelező fényképezkedések osztáűlytársak között :D és usgyi haza a családi ebédre.
Semmiről nem maradsz le, max nem kapsz batyut hamubasült pogácsával. Megbüntetni nem fognak érte.
Valahol rákérdeztél arra, hogy is volt az, ha valaki beteg lett évzárón (nem végzősen) - akkor az ofő valakinek odaadta a bizijét és az elvitte neki vagy első tanítási nap megmutatta neki.
Volt egy lkány, aki könyvjutalmat kapott, de nem ment el az évzáróra; úő első tanítási nap kapta meg az ofőtől.
Hát én konkrétan a végére estem be. SEMMIRŐL nem maradtam le. Utálom az ilyen kötelező díszfelvonulásos unalmas produkciókat kötelezően felvonultató eseményeket. Örülök, hogy nem értem oda.
Az osztállyal közös kaja-ivászat része 1000x jobban feküdt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!