Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ez a vers milyen lenne egy...

Ez a vers milyen lenne egy bankettra?

Figyelt kérdés

Minden tanár aki eddig tanított ott lesz, és szeretném tudni, hogy ez jó-e lesz.

Az egyik osztálytársam ajánlotta, de persze mondhatok mást it.

Ez megfelel?

[link]

(Keresztes Andrea: Búcsú

2018. jún. 5. 17:29
 1/7 anonim válasza:

Egy bankettnak nem a szomorúságról kell szólnia.

Mármint egy pici helyet kaphat, azonban át kell vennie a szerepet a várakozásnak, a jövőbeli kitekintésnek.. hiszen most indul majd be igazán az életetek.

2018. jún. 5. 17:59
 2/7 anonim válasza:
Válassz mást,nem oda illő,bocsi :(
2018. jún. 5. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez rémes, mintha temetnétek egymást. Valami vidám bordal inkább :)
2018. jún. 5. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem is kereshetnél egy kicsit derűsebbet.
2018. jún. 6. 00:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Sosem értettem ezt a felhajtást a ballagás körül. Vagy örülj, hogy megszabadulsz tőlük, vagy örülj, hogy még egyszer jól beb...tok együtt. Különben meg hol van az kőbe vésve, hogy érettségi után nem járhattok össze? Akivel olyan jó barátságban vagy, azzal úgyis össze fogsz, a többi meg nem érdekes.
2018. jún. 6. 05:18
 6/7 anonim ***** válasza:
bocsi, de ez a vers katasztrofalis. ha az a cel, hogy mindenkinek elvedd az eletkedvet, akkor tokeletes, de ha nem ezt akarod, akkor szerintem keress masikat.
2018. jún. 6. 22:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Valami ötlet?
2018. jún. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!