A testvéremnek középiskolai ballagására mennyi pénzt illik adni?
Hány éves vagy, már dolgozol?
Ha még tanulsz akkor 10-15, ha már dolgozol, akkor 40-50, ha jól keresel és jó a viszony, akkor egy százas is lehet.
Attol fugg. Ha meg nem dolgozol akk tizezer, ha igen csak nem fizetnek jol ak husz korul, ha igen akk negyven otven korul.
Barmennyit is keresel, sztem egy szazas mar akkor is sok.
Én se adnék neki pénzt. Vagyis inkább elmennék vele valahova, ahova már rég elakart menni vagy kapna egy jelképesebb ajándékot, stb.
De ha még is pénzt adnék, akkor simán adnék 20-at, ha megtehetem. Szerintem ha dolgozol és nem okoz gondot a 20 ezer, akkor az teljesen okés, viszont szerintem a 10 ezer sem kevés, szóval ha annyit adtál volna, az is rendben lett volna szerintem. :)
Hát ez nagyon relatív dolog. Ha dolgozol, akkor a 20.000 reális, ha nem, akkor én külön nem adnék semmit, a szülők úgyis adnak neki, tehát azt "együtt" adjuk.
Jahh de bocsika arról megfeledkeztem, hogy manapság a 12 évesek is százezreket keresnek diákmunkával - a mi időnkben ilyesmi még nem létezett - és többmilliós megtakarításaik vannak ebből, szóval igazából nem is tudom, mi a helyes válasz...
12 évesek nem dolgozhatnak még diákmunkán és nem keresnek még a 16 évesek se 100-ezreket. (Max.60-80 körül ami meg semmi, de azé' jól jön plusszba) bár egy év alatt sem jön össze az 1milla ami meg az egyetemre elég lenne. (Na meg a szállás, kaja mrg ezek)
Na mindegy, 10E szerintem elég kevés ha tényleg szereted a testvéred (az egy csizma ára)
20E az tökéletes, annak biztos örült és többre tud költeni. (Az már egy tényleg jó minőségű cipő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!