Olyan nagy baj hogy megakarom csináltatni a körmöm ballagásra?
Figyelt kérdés
Nem karmokról lenne szó, csak egy rövid és elegáns manikűr. Amint megemlítettem, apám rögtön lepontozott, hogy szerinte nem kéne ekkora feneket keríteni köré. Szerintetek? 15/L.2018. máj. 1. 19:47
1/6 anonim válasza:
Apucinak zárdában a helye,neked pedig csodás körmöket és rengeteg virágot kívánok.
2/6 anonim válasza:
A ballagás pont az az alkalom, amikor belefér.
Ez csajos téma, beszéld meg anyukáddal és menjetek el ketten. Apád észre sem fogja venni, ha szolid a festés.
3/6 anonim válasza:
Dehogy baj. Apád nem tudja, hogy a nagy feneket kerítés nem egy rövid, elegáns manikűrnél kezdődik? Nekem a ballagás kb. semmi sem volt és sosem csináltam semmit a körmömmel, de simán megértem, ha valakinek ez különleges alkalom, egy szép körömben pedig igazán nincs semmi, fiatal vagy, de már nem annyira gyerek, alkalomra és nem extrémet akarsz, hát akkor?
4/6 anonim válasza:
Szerintem apukadat az zavarja, h erre penzt kell kiadni, nem lehet?
5/6 anonim válasza:
Inkább a helyesírást gyakorold.
(gy.k. MEG AKAROM CSINÁLTATNI)
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. A ballagásba, ennyi "belefér".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!