Manapsag mennyi penzt szokas adni kozepiskolai ballagasra?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 18:02
1/13 anonim válasza:
Reggel óta agyalok azon, elég-e 10e, vagy adjak 20-at (eredetileg ennyi akartam, keresztgyerek, közeli kapcsolatban is vagyunk, nagyon jó unokatesók a lányommal). NEm vagyunk gazdagok, de ezt előre félretettem.
2/13 anonim válasza:
Amennyit a pénztárcád elbír. Én a keresztlányomnak 5.000.- Ft-ot adok, mert ma ez elvárás.
Amikor én ballagtam, csak virágot kaptam, ahogy a többiek is.
3/13 A kérdező kommentje:
En 15 es 20 ezer Ft kozott vacillalok;)
Ferjem huga ballag.
Koszonom a valaszokat!
2017. máj. 5. 19:55
4/13 Carragher_x válasza:
"Amennyit a pénztárcád elbír" - Itt az igazság, ez nem illem kérdése.
5/13 anonim válasza:
hát én kb 10 éve kaptam kb 100 ezres ajándékot nagybátyám családjátol, szerintem manapság 10 ezer kb semmire nem elég csak gondolj bele mit lehet abbol venni...
6/13 anonim válasza:
5eft - csillagos ég, ismerek olyant is aki semmit és olyant is 60m ház + 15m autó
7/13 anonim válasza:
Én nem vittem. A mi családunkban nem szokás pénzt adni, semmilyen alkalomra, és ennek én örülök. Annál személytelenebb ajándék nem létezik. Egyébként amennyit tudsz/szeretnél.
8/13 A kérdező kommentje:
Koszonom! 15 ezret adtunk.
Nalunk a 100.000 Ft akkor sem jott volna szoba, ha eskuvo. Ez csak egy ballagas.
2017. máj. 6. 22:00
9/13 anonim válasza:
Manapság éppen nem szokás, hanem jótékony célra szokás fordítani az összeget, jobb helyeken.
10/13 anonim válasza:
Szerintem ki lehet kerülni ezt a dilemmát, ha váltasz egy 10 000-es autónyeremény betétkönyvet /még létezik!/, adnak hozzá szép borítót is. Ezzel ajándékoztál kvázi egy autót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!