Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Baj ha én külön csokrot nem...

Baj ha én külön csokrot nem viszek?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm ballagására megyek, viszont csokrot nem vinnék. Más ajándék lesz nem is kis ajándék, mivel szülinapja is lesz az nap. Így nem gond ha csokrot nem viszek?

Meg vettem egy kulacsot amire üveg matricával csináltam rá feliratot... Nem tudom hogy azt még adjam e oda, mert a szüleim meg a bátyám is azt mondta h tök jó lett, de egyik barátnőmnek megmutattam és szerinte meg gagyi. Kulacs nélkül is teljes a csomag. Nem tudom. Ti mit gondoltok erről?

2017. máj. 4. 23:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi illendő meg ilyenek, de szerintem úgyis lesznek csokrai, pont nem hiányzik még egy, ajándék pedig lesz rendes.

A kulacshoz nem tudok hozzászólni, hisz nem is látom, nem is tudhatom, hogy mennyire megbízható a barátnőd ízlése, illetve az ajándékozott milyen típusú. Nyilván van, akinek tetszik, van, akinek nem, remélhetőleg az ajándékozott az előbbibe tartozik, de nem tudhatom.

Én aranyosnak tartanám, hacsak nem extrém béna, kedvelem a saját kezűleg gyártott ajándékokat. De van, aki nem.

2017. máj. 5. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!