Mit vegyek neki? Surgos
Figyelt kérdés
A baratommal mar 8 honapja vagyunk egyutt es most ballag (18 eves) jovohet penteken.
Csutortokon megyek at hozza de ott nem tudok viragot venni mert mindig velem lesz es azt se akarom hogy elhervadjon a csokor a vonaton. (Tavkapcsolat amugy)
En arra gondoltam hogy meg itthon mielott elmegyek csinaltatok egy csoki csokrot ami tomve lesz csokival😊 Azt el is tudom tenni hogy ne hervadjon el... Velemeny??
Vagy esetleg valami mas?
2017. ápr. 29. 10:55
1/6 anonim válasza:
miért nem keresel a célvárosban egy ajándék/virágboltot, ahol megrendeled a csokrot és mikor átmész hozzájuk, vagy másnap, akkor átveszed és nem kell hurcolásznod.
2/6 A kérdező kommentje:
Mert a baratom vegig velem lesz, es muszaj lenne velem jonnie mert abba a varosba meg soha nem voltam.
2017. ápr. 29. 12:59
3/6 anonim válasza:
te tudod, szorongatni egy csokrot/virágcsokrot egy teljes vonatúton nem feltétlen a legjobb ötlet, persze megvalósítható.
4/6 anonim válasza:
Beszélj a barátod szüleivel, hogy vegyenek 1 csokrot, amit majd te adsz neki oda a ballagáson :) Vagy a ballagóknak úgyis hamarabb be kell mennie a suliba, akkor google maps alapján elszaladhatnál valahova.
5/6 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy ott vedd meg. A vonaton iszonyat forróság van+ mégse akarod végig húzni magaddal. Mond meg neki hogy elmész ajándékot venni ballagáskor úgy is számít rá hogy valamit fogsz venni tehát akkora meglepi amúgy se lenne. Nézz ki egy virágost a neten ami közel van hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!