Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » S. O. S. Ballagásra búcsú...

S. O. S. Ballagásra búcsú beszédet kell írni. Mit írjak?

Figyelt kérdés

Ötletem sincs.

A 4-es lapon két old. nak kell lenni .

2016. máj. 15. 14:38
 1/4 anonim válasza:
100%

Kétlem, hogy ezt bárki megírná neked.

Foglald össze, h mi van benned, hogy éled meg az elválást, mit szeretsz, mit nem szeretsz az osztályodban, sorolj fel vicces emlékeket, foglald össze hogy miért volt jó az iskoládban, és hogy mit adott az neked, hogyan készített fel lelkileg (ha felkészített) a továbbiakhoz. "Ezézt örülök h itt lehettem.."

Ezeket valahogy össze is kellene kapcsolni. Talán kezdheted, befejezheted egy idézettel. Egy vers is jó lenne kezdésnek, befejezésnek. Hajrá! ^.^

2016. máj. 15. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:

mint egy sima fogalmazas: bevezetes, targyalas, befejezes

pl. kezdve az osztalykozosseg kialakulasarol, kozos programok, kozos emlekek targyalasan at, a bucsuig, amikor is felidezed a tanarokkal kapcsolatos vicces esemenyeket, osztalyfonokotok jelentosebb pillanatait. ha jol meg van irva, eleg szerintem 1 oldal is, nem kell ragaszkodni a 2hoz. tehetsz bele idezeteket, akar az elejere nyitaskent, akar a vegere zaraskent ugyanazt, ami jol keretbe foglalja a mondandot.

2016. máj. 15. 15:20
 3/4 anonim válasza:

te ballagsz? esetleg igazgatónak tetszik lenni? megkötés? ha leírok valamit egyből felolvasod, akármi legyen az? :D

https://www.youtube.com/watch?v=0c1vP39V4Eo

2016. máj. 15. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A ballagási beszéd éppen attól jó, hogy személyes, és nem személytelen, üres klisékkel van tele. Így nehéz volna segíteni.
2016. máj. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!