Általános iskolából ballagó lánynak mit lehetne ajándékba adni?
vibrátor szerintem felesleges, egy mai ilyen korú gyereket már rég pakolgatnak sajnos.
Kérdező: mi nem ismerjük, nem tudjuk minek örülne. Én például nem szeretem ezeket a ballagási figurákat, amiket adni szoktak, felesleges pénzkidobásnak tartom. Talán könyvutalvány, ha szeret olvasni.
2000 ft-os könyvutalvány, +mellé egy szép lap (képeslap szerűség, nem tudom a pontos nevét),amibe leírod,hogy sok sikert. Emellé jöhet akár valami kis bizsu (pl: nyaklánc,karkötő,fülbevaló).
Vagy:
4000 ft-os H&M vagy C&A ajándékutalvány/kártya,emellé egy csoki
Esetleg:
Ha nagyon ismered a stílusát ,akkor megpróbálhatsz összeállítani neki egy "kezdő középsulis túlélési dobozt"
Veszel,vagy befestesz/becsomagolsz szépen egy dobozt és teszel bele pl: tollat,filceket,ceruzákat,vonalzót,rajzlapot,noteszt,számológépet,pendrive-t, ha szeret körmöt festeni ,akkor egy szép Nude körömlakkot,körömreszelőt, esetleg mehet bele egy szempillaspirál.
(még mielőtt valaki beleszólna:a dobozba ezek csak tippek,nem kell beletenni az összeset,mert az már bőven felül van 4000-en)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!