Mit ajánlatok hogy ne sírjam el magam ballagáson?
Figyelt kérdés
Fura kérdés tudom, de a ballagási daloktól alapból elérzékenyülök, még akkor is amikor más ballag, nem hogy én. Ráadásul ballagási beszédet is mondok, tehát kisírt szemmel, összeszorult torokkal pedig azt nem igazán lehet.2016. ápr. 22. 08:47
1/4 anonim 

válasza:

Vízálló szempillaspirál mindenképpen. Koncentrálj valami másra, ne a szövegre, pl. arra, mit akarsz venni a ballagási pénzből.
2/4 anonim válasza:
Ha a kérdező fiú akkor a szempillaspirált nem ajánlanám:D örülj inkább h végre vége! Ne sírj, nevessxd
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a tanácsokat!!!!:) ment a plusz. Egyébként lány vagyok:)
2016. ápr. 22. 19:37
4/4 anonim 

válasza:

ballag már a vén diák tovább, tovább
ne bőgj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!