Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Meghivjam őket?

Meghivjam őket?

Figyelt kérdés

Az éven lesz a ballagóm és nem tudom, hogy barátaim szüleit meghivjam e.

Egy éve vagyunk együtt, viszonylag jóba vagyok velük. Meghivjam őket vagy még hamar van? Ki mit gondol?

2016. márc. 29. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:

A barátod, gondolom.

Te tudod, hogy milyen viszonyba vagy velük, de szerintem ne. Én legalábbis nem hívnám meg. Meg nem is hívtam, amikor ballagtam, pedig jóba vagyok velük. 2,5 éve voltunk akkor együtt.

2016. márc. 29. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
A szüleiddel és a barátoddal beszélj erről.
2016. márc. 29. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták én döntsek.
2016. márc. 30. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:

én a szalagtűzőmre hívtam meg őket. de igazából felesleges volt, a ballagásra utána nem hívtam meg őket. szerintem a diplomaosztóra sem fogom.

oké, anyósjelölt meg minden, de ahogy láttam ők tehernek érezték ,hogy ott kellett lenni a sz.tűzőn. ezért inkább nem erőltettem utána

2016. márc. 30. 09:57
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ballagasra nyugodtan hivd meg oket, en is meghivtam meg anno az anyos jeloltemet. Nagyon is orult,sot a ballagas utani ebedre is,amit nalunk tartottunk. Pedig en akkor csak 1,5eve voltam egyutt a baratommal.
2016. ápr. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!