Mi a legjobb ajándék egy tesitanárnak?
Idén ballagok (középiskola) és mindenképpen szeretnék adni valamit a tesitanáromnak, mert nagyon megkönnyítette az életemet a kedvességével. Ha ő nem lenne, már tuti végem lenne :D
Mit lehet adni, aminek igazán örülhet? Maradandóra is gondolok itt és valami finomra, akár. :)
Azt tudom, hogy a bort nem szereti. Igazából nem tudok róla semmit, ami segíthet.
Kitaláltam, hogy egy tollat csináltatok egy bizonyos mintával (amit ő majd ért remélhetőleg), de ezt én kevésnek érzem.
(Hallottam már, hogy ilyenkor az ofnek szoktak csak adni. Szerintetek "baj", hogy én adok a tesitanárnak is?
Valamit... mit gondoltok, megölelhetem, vagy még most sem "szabad"? :D)
17/L
Nem mondasz butaságot. Bár nem úgy fogalmaznék, hogy bele vagyok esve, de nem áll nagyon messze az igazságtól.
Tisztában vagyok azzal is, hogy hajlamos vagyok átesni a ló túloldalára és az ölelést igencsak soknak tartanám, de megkérdeztem, mert azért nem lett volna rossz :D
Azonban azt, hogy valamilyen csoki és egy toll+ valami apróság túlzás lenne nem hinném.
De köszönöm a válaszodat, elgondolkodom rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!