Miért mondják azt, hogy nyolc év tulajdonképpen semmit sem jelent?
A készülődő lányok kérdéseit olvasgattam; mivel ebben a tanévben én is ballagok.
Nem egyszer találkoztam olyan mondatokkal, hogy:
"Minek ekkora felhajtás, csak elvégezted az általánost"
"Nyolcadikban ennek semmi értelme sincs"
"Miért kell ennyire felfújni a ballagást"
Ez megdöbbentett.
Azok, akik ezeket írták, ennyi idősen nem akartak csinosak lenni a ballagásukon?
Nem akartak valami jó kis ajándékot?
Nem érezték jó, és fontos dolognak, hogy véget írt a "Nyolc év" melyben megtanultak olvasni, írni, számolni stb?
Ez nekik soha sem volt fontos?
13/L
Nekem baromira nem volt fontos, a család csinálta a felhajtást én meg alig vártam, hogy vége legyen.
Szakközepes szintén.
Komolytalan bohóckodás az egész, mű összeborulásokkal. Képmutatás meg kivagyiság az egész.
Diplomaosztóra csak barátnőmet hívtam.
Engem nagyon nem érdekelt és nem értettem miért csinálnak ekkora felhajtást a dologból. Persze, jó volt az általános nem azt mondom, jó visszagondolni rá, de akkor örültem, hogy megyek gimibe.
Nem hiszem, hogy valaminek a fontosságát az határozná meg, hogy mekkora feneket kerítenek neki. Akkor is elballagsz ha 15 ismerőst hívsz rá meg akkor is ha csak a szüleid vannak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!