Mit vegyek barátomnak ballagásra?
Figyelt kérdés
Igaz, már elballagtunk, de nem tudtunk találkozni ezért mi 'utóballagást' csinálunk.
Ugy beszéltük meg hogy nem adunk egymásnak semmit, de tegnap említette hogy jövőhéten odaadja az ajándékomat.
Én csak csokit vettem neki (de azt amugy is szoktam ha úgy van), szóval kellene valami tárgy ajándék ötlet. Mit ajánlanátok?
Macit már kapott párat, bögrét is kapott, közös képet is, egyszerűen nincs ötletem:(
Segítsetek!://
Mindketten most ballagtunk 8.-ból.
14/L 14/F
2015. jún. 14. 10:42
1/2 anonim válasza:
Valami olyat,aminek hasznát veszi gimibe,nem csak polcra rakja(pl táska) vagy valami vagányabb ékszer,ezüstöt már lehet olcsóbban is kapni.
2/2 anonim válasza:
Egy szép karóra remek ajándék tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!