Ballagásra milyen ajándékot szokás adni?
Virág
Plüss
Könyv
Pénz
Én ilyeneket kaptam
mint amit a 4-es írt
illetve még karórát
tehetősebbeknél esetleg 1 jogsi segédmotorra v 1 segédmotor.
vagy valami szabadon választható dolog.
én speciel se ballagásra se szalagavatóra meg stb-re sose kaptam semmit....
szóval ez is 1 opció, ha a szüleid tojnak rád
8.-os ballagasra manapsag sajnos kicsit tul nagy erteku ajandekot lett adni, tobb 10 ezrek repkednek kp-ban, meg targyi ajandekok : laptopok, okostelefonok, stb.
ha kozeli rokon pl unokatestver, vagy keresztgyerek,unoka, vagy sajat gyerek: akkor penz ( 5-10 ezer max) viragcsokor es szep idezettel, egy szep karkoto vagy lanc / fulbevalo ( ha hord ekszert a gyerek. lehet ezust / arany/ vagy szepp bizsu), ha szeret olvasni, akkor egy jo konyv, ha jatszani szeret, akkor egy olyan jatek ami nincs meg meg neki pl pshez, xboxhoz, pchez, valamilyen finom edesseg vagy kedvenc suti, egy kozos ettermi ebedeles, vagy akar egy szep toll a nevevel graviroztatva, egy jo napszemuveg, egy ov, szobanoveny, miniakvarium halakkal ( ha szereti az allatokat) , stb. vegtelen sok otlet van, amihez nem kellenek 10ezrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!