Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Miért nem kaptam semmit...

Miért nem kaptam semmit ballagásra?

Figyelt kérdés
1 éve ballagtam volna el,de én már 5.-ik óta Gimnáziumba járok. Nem kaptam semmit, de még gratulációt se. Most öcsém fog ballagni,és szüleim azt beszélték velem,hogy segítsek nekik beszállni egy kis pénzzel,hogy meglegyen öcsémnek az iPhone 6 ballagásra. Most őt jobban szeretik? Vagy mi ez a kivételezés?
2015. máj. 14. 17:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*5. óta gimnáziumba járok
2015. máj. 14. 17:37
 2/11 A kérdező kommentje:
De az a "legjobb", hogy neki 5C-je van,nekem meg egy régi ócska Mini 2. Megkértem öcsémet,hogy adja majd oda az 5c-jét,amikor megkapta a 6-ot,erre azt mondta,hogy neki az is kell.
2015. máj. 14. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:

A ballagásodra azért nem kaptál semmit, mert nem ballagtál. Nekem ezzel nincs is bajom, az én 2 középső gyerekem is 6, illetve 8 osztályos gimibe jár, eszembe sem jutott, hogy kapjanak valamit.

A különbség az, hogy a legnagyobb fiamnak volt ballagása, de ő sem kapott a virágon kívül semmit.

Én a helyedben óvatosan, udvariasan megbeszélném velük ezt a helyzetet. Biztos nem arról van szó, hogy őt jobban szeretik. Jól értem, ugye, hogy Öcsi sima általánosba jár?

Csak jól válaszd meg a beszélgetés időpontját!

2015. máj. 14. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nem ballagtál, mit vársz?! Ennyire ne legyél már sötét!
2015. máj. 14. 20:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem,az öcsém is ugyanabba a suliba jár,mint én.

Én sötét? Amikor az öcsém se ballag,de ő kap ballagásra ajándékot.

2015. máj. 14. 20:06
 6/11 ZordAtya válasza:
100%
Öcséd jobb tanuló, jobb mageviseletü vagy valami hasonlo? mellesleg mi a csának egy iphon 6 os neki egyálltalán ha jól értem ötödikes korában? Főleghogy még te is szállj bele a majd 200k FT-os telefonba? Nem zizzentek kicsit az őseid?
2015. máj. 14. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Most ballag az öcséd, vagy nem?
2015. máj. 14. 21:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Úgy ballag,ahogy én ballagtam. Tehát csak át engedik 9.-be.
2015. máj. 14. 21:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
vagyis nem ballag. Akkor tényleg a szülőktől kell megkérdezni!
2015. máj. 14. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

1. Nem ballagtál, miért is kaptál volna bármit is?

2. Általános ballagásra ajándék? Jesszus! Úgy látom erősen le vagyok maradva. Azt hiszem ideje elkezdeni gyűjteni a fiam bölcsis ballagására, mert hát gondolom ez is van akkora teljesítmény!

Komolyra fordítva a szót. Ne adj bele pénzt. Ha a szüleid ilyen (már bocs) hülyességgel kívánják megajándékozni az öcsédet, hát tegyék. De ne tőled várják az anyagi hozzájárulást. Az előző gondolatmenetre visszatérve, általános ballagásra virágot, két puszit, esetleg egy "büszke vagyok rád, hogy kitűnőre végeztél fiam" jár. Neked sem kell ennél többet adnod ("fiam" nélkül :D )

2015. máj. 15. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!