15 éves vagyok, idén ballagok általánosból. Szerintetek felvehetek a ballagásra egy 7-8 cm-es magassarkút?
szerintem is nyugodtan felveheted
küldesz képet milyen cipőt néztél ki?
utolso, Deichmannban lattam, nincs rola kepem.
megis miert lennek ri.b.ancos a magassarkutol? nem 20 centis ez...
viszont a sok allasra, setalasra nem is gondoltam... en meg lapos cipoben sem nagyon birom a hosszu unnepsegeket. szerencsere mostanaban nem tortenik ilyen, de meg tavaly ellott is volt olyan, hogy rosszul lettem es semmit se lattam (ilyen fekete lett minden, mintha csukva lett volna a szemem.) az nagyon rossz. felek hogy nem fogom birni a ballagast (laposba se).
Nyugodtan vedd fel a magassarkút. A 7-8 centis sarok teljesen rendben van, egyáltalán nem extrémnek, hanem simán elegáns. Gondolom, úgysem miniszoknyával vagy nagyon kivágott felsővel vennéd fel a ballagásra. Kérdezd meg nyugodtan anyukádat: az ő idejében is ilyen volt 14 éveseknek az "ünneplő" cipő, csak még nem volt internet, ahol ezen lehetett volna problémázni...
Arra tényleg gondolj, hogy a ballagáson nem mindig sima a terep. Úgyhogy mikor gyakorolsz, próbálj meg füves, földes, kavicsos részeken is menni. De ne aggódj, egy hónap alatt simán belejössz!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!