Mennyi pénzt adnátok a ballagásra?
egy ezeust lancot vettem a kislanynak ajandekba a ballagasra
en is at kaptam anno 30 eve
remelem orulni fog nee\ki
5-10 ezret.
Én ekkor voltam először számlát nyitni bankban, és jól jött, hogy a rokonoktól kapott pénzt tudtam beletenni.
általános iskolai ballagásra 20e ft felesleges. én talán összesen kaptam annyit, nem egy rokontól. szerintem egy szép ezüst lánc vagy bármilyen ékszer amit szívesen hord bőven elég.
és itt nem az anyagi részével van a gond, hanem avval, hogy egy általános iskola elvégzése alap. nem kell belőle nagy cirkuszt csinálni(itt arra gondolok, hogy sokan úgy készülnek rá, mintha egy esküvő lenne)
8
Mi nem úgy kezeljük mint egy esküvőt, mert nem 40 fős banzáj lesz.Nem volt divat nálunk soha a rongyrázás.( az én esküvőm csak 23 fős volt a ballagásomon kb ugyanezek az emberek,csak nem az ő nagyszülei hanem az enyémek. )Hanem 2 részről a nagyszülők, mi és ők.
Nem is azért adnék pénzt, hogy felfújjam a dolgot, hanem ha megtehetem miért is ne adhatnék.
10 ezer elég, ezust lánc, szép óra stb.
Szerintem még azért egy kis csokor virág is kell. Nálunk mindenképpen illik.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!