Barátnőmnek szombaton ballagása, mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Szombaton ballag a barátnőm,és már több mint 2 éve együtt vagyunk,mit vegyek neki?19 éves2015. ápr. 21. 23:06
1/9 anonim válasza:
Mi nem tudjuk, hogy mit szeret, minek örülne. A te barátnőd...
3/9 anonim válasza:
Esemény utáni tablettát. Amúgy, egy szép ballagási ruhát, amit ő válasszon ki magának, de veled együtt!
4/9 anonim válasza:
Ne vegyél neki túl nagy és drága ajándékot, ugyanis még nem biztos, hogy az érettségije is sikerülni fog. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Hát már nagyon sok mindent kapott tőlem..2. válaszoló irtózatosan funny ember vagy :D
2015. ápr. 21. 23:12
7/9 anonim válasza:
Én pl ékszert kaptam és nagyon örültem mert egy örök emlék ill egy wellnes hvégét :-D
8/9 anonim válasza:
virágot és egy szép kis könyvet, ami érdekli
9/9 anonim válasza:
egy szep toll, amibe a neve van graviroztatva
egy jo konyv, ha szeret olvasni
vagy szervezz kettotoknek kozos programot az erettsegi utanra, hogy ki tudjatok magatokat pihenni egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!