Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mennyibe kerül? Vagy ez nem...

Mennyibe kerül? Vagy ez nem úgy megy?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ebben az évben ballagok el az általános iskolámból

És azt szeretném kérdezni, hogy vannak ugye a tabló képek, a legkisebb. Ha többen kérnek tőlem, az osztályból, hogy majd adjak nekik, akkor azért sokkal többet kell majd fizetni vagy.. Vagy egy olyan kis kép mennyibe kerül. Egyáltalán kell érte fizetni.. ezt szeretném megkérdezni tőletek, kérlek normális válaszokat adjatok!:)

2014. dec. 17. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetesen ha többet veszel, az többe is fog kerülni, de általában vannak "csomagárak", tehát ha mondjuk (most csak hasraütésszerűen mondok számokat) ha 1 képet rendelsz csak, akkor 100 forintot fizetsz érte, ha már 10-et rendelsz, akkor darabja csak 75 forint, ha 50 darabot rendelsz, akkor darabja csak 50 forint.

Konkrét árakról viszont a fotósotoknál érdeklődj.

2014. dec. 17. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:) Igen, megfogom tenni!
2014. dec. 17. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
úristen az én időmbe ofőtől megkérdeztem az ilyet vagy a fényképésszel beszéltem mai világba az iskolába azt tanítják hogy menj haza és tedd fel gyakori kérdésekre
2015. jan. 4. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!