Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Milyen volt a nyolcadikos...

Milyen volt a nyolcadikos ballagásotok? Táncoltatok, énekeltetek?

Figyelt kérdés
Mivel a sulink gimi is ezért azt mondták ,h mi nem táncolhatunk, nem lehet tablónk, nem szerenádozhatunk, nem bolondballaghatunk, nem lehet bankettünk, nem lehet búcsúvideonk. Csak végigmegyünk az épületen ozt' örüjjé'.

2014. szept. 15. 17:24
 1/5 anonim válasza:
Én tavaly ballagtam, nekünk sem volt nagy tablónk a suliba, hanem megszerkesztettük a fotóssal a tablót és A/4ben lett kinyomtatva, minden tanárnak, osztálytársnak. A Bolondballagásunk és a szerenádunk annyi volt, hogy egy fehér pólót aláírattunk minden olyan emberrel akit szerettünk, ráírtuk az osztályt+évszámot és ebben a pólóban mentünk körbe a sulin, utánna pedig a tanári ablaka elött minden tanárnak szerenádoztunk. Énekelni pedig a ballagáson énekeltük az Ezt a földet választottam című dalt. Szolíd volt de mégis jól éreztül magunkat. Szerintem te is felvethetnéd az osztályodnak!;)
2014. szept. 16. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
az osztály szeretne de az osztályfőnök és a suli igazgatója nem engedi mert ezt 12-ben kell. :(
2014. szept. 16. 14:53
 3/5 anonim válasza:
Én sima általánosba jártam, de nem volt se tablónk, se táncunk, se videó, se semmi. Szerenádozni mentünk csak, és persze körbeballagtunk az épületen. Ne aggódj 12-ben lesz majd minden. :)
2014. szept. 17. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:
csak rossz érzés ,hogy máshol az egész sokkal komolyabb. Mi annak is örülnénk ha lenne egy bolondballagás meg egy tánc (nem keringő).
2014. szept. 17. 21:04
 5/5 anonim válasza:

Szia! En most fogok ballagni (sima általános) most lesz majd 20.-án a keringőnk a két nyolcadik osztálynak.

Nagyon szép ruhánk is van,mér 10 éve (ha nem több) az iskolai fűzős,oldalt felvágott gyönyörű selyem ruhákat viselik a ballagók.Hagyomány,ezért nem is ruháztunk be másikra.:)

Majd bolond ballagás ami persze természetes,mindenki nagyon viccesen vegig megy az egész iskolán,osztályokon.

Majd lesz fotozás,2-3 képet csinálunk is azokból lehet (kis,közepes,és nagyot igényelni).:)

Osztálykép+tanérok és azt a tanárainknak külön virággal adjuk! :)

Szütyőt kapunk persze.:)

Szóval nálunk ilyen,és azt hittem mindenkinél..:o

Anno Nővéremnek úgy volt,hogy felálltak meg kapták a szütyőket és a virágot,osztályképet.És utána míg álltak ment kivetítőn a nevükkel ellátva mikor csecsemők voltak,ovisok,iskolások,és (volt külön fotózás,hogy most milyenek)még ezek voltak bele vágva.Végig nemtudom 20 gyereknek.hosszú volt,de szép,egyszerű is igényes.:)

2015. febr. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!