Nagyon ciki szalagavatón Tanárnővel táncolni?
Februárban lesz a szalagavatóm, de nem igazán érdekel ez az egész és nem akarok (akartam) táncolni. Ma osztályfőnökin elő jött a kérdés és mondtam hogy nem akarok és következő órán a kedvenc tanárnőm felhozta hogy nem táncolnék-e vele. Erre igent mondtam mivel nagyon jóban vagyunk, de nem teljesen vagyok biztos benne hogy jó döntés volt-e elvégre nagyon hülyén néz ki hogy az ember a Tanárával táncol a szalagavatóján.
Szerintetek mi legyen? Maradjon így v. nézzek körbe az alsóbb évfolyamokon (ezzel az a baj hogy az iskolában 450 fiú van és 30 leány és pedig nagyon nem vagyok egy Adonisz...)?
Nálunk jópáran táncolnak tanárral! :D Még menő is, aki a töri, vagy az infótanárral táncol. :D
17L
Nem. A szalagavatómon az osztályfőnöknőmmel táncoltam a keringőt. Semmi extra. Sőt talán még egy kis elismerést is kiváltott a többiekből. Egyfolytában azt kérdezték, milyen az osztályfőnökömmel táncolni.
Nálunk a fiú-lány arány teljesen más volt. 600 lány és vagy 60 fiú kezdetben (Mikor én ott kezdtem, előtte egy évvel vált az iskola koedukálttá. Előtte egészségügyis nővérképző volt. :) Mennyország én mondom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!