Szerintetek jó lesz?
A osztályom nagy része lányokból áll és 3 an vagyunk fiúk és 24 lány van most fogunk ballagni és a lányok/osztályfőnök fél bolondos ballagást akar :/
A másik 2 fiú már beleeggyezet de én még gondolkodm mivel ahogy a lányok mondták egy profi kozmetikust/sminkest hívnak ki+ elvileg le kell sedni a szőrt a lábról és mivel hosszú a hajam ilyen sötét barna nekem be akarják festeni szőkés árnyalatba :/ és kiegyenesíteni :/
a másik 2 fiúnak rövid nekik paróka lesz nekem meg elvileg átfestenék.
Elvileg tökéletesre akarnak megcsinálni osztályfőnök meg megnézte a mi méretünk 3 unknak és a lányokkal összebeszélve elvileg mindhármunknak valahonnan kerítenek lány ballagós ruhát.
Én még nem döntöttem el hogy akarom e ezt annyira hisz leszedni a szőrt profi sminkesekre bízni magam átfesteni a hajam és még a lányos ballagós ruhába is felöltözni és végigmenni és ülni a egészet :S
A ruha elvileg ugyan olyan lesz mindenkinek fekete magassarkú sötétebb harisnyában vagy világosban ezt még a lányok döntik el egy fekete szoknya felülre ilyen selyem anyagú ing nagy kivágással és persze melltartóval :/ mellé a sulinak a kendője és a ballagási nyakkendő lány módjára.
De még filózok hogy egyáltalán el is menjek e aballagásra ha ez van, mert nem tudom győzködnek hogy vicces és emlékezetes lesz és mostanában mindegyik lány megkeres hogy győzködjön hogy menjek bele de mégnem tudom szerintetek?
Az nem derült ki, hogy bolond ballagás, csak ennyit írtál:
" osztályfőnök fél bolondos ballagást akar" Mi az, hogy fél bolondos ballagás? Az nem egyenlő szerintem a bolond ballagással. Vagy igen? De az meg minek? Hajat festetni?
Hát végre géphez jutottam a mai nap után hát jó is volt meg nem is :P
az biztos hogy emlékezetes marad :)
Mivel engedtem magam anyám kedvéért közelebb is kerülétem hozzá el beszélgettünk kicsit közben :/ és most már tudom mien reggel neki a elkészülés.. a profi smink szakosoknak meg le a kalappal mivel elképesztő mit nem képesek egy kis sminkel :S amit kihoztak nekem tátva maradt a szám és a nagy kupac lányból ki sem szúrták ki volt a 3 fiú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!