Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ballagási szöveget kell...

Szabad P. kérdése:

Ballagási szöveget kell írnom!? Vm tipp?

Figyelt kérdés
:)
2014. máj. 31. 18:24
 1/3 anonim válasza:

Búcsúzós kötelező közhelyek, esetleg valami idézettel nyitni vagy zárni, visszaemlékezni az osztálykirándulásra, tanárok kedvenc mondásaira, jellemzőire, megköszönni a szülők és a tanárok segítségét, kicsit kitekinteni a jövőbe, hova is megyünk tovább, + sose fogjuk elfelejteni, amit itt tanultunk stb.

Remélem segítettem, habár a spanyol viasz nincs közte :D

2014. máj. 31. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Az szerintem jó, amit az első írt, még annyit, hogy lehetne valahogy időrendben leírni az iskolához kapcsolódó szép emlékeket, pl, mindig emlékezni fogok a legelső napomra az iskolában, ahogy jöttem be az első nap az iskola kapuján és ültem be ragyogó szemekkel a tanterembe, kíváncsian néztem az osztálytársaimat, akiket akkor még nem ismertem, aztán történt ez-meg-az, volt ilyen meg olyan óra, megtanultam ezt és azt, volt ilyen meg olyan kirándulás, esemény sosem fogom elfelejteni ezt és azt, és most vége lett az utolsó évünknek együtt, el kell búcsúznunk egymástól, de nem felejtjük el az itt megtanult értékeket amit adott nekünk az iskola blablabla :D
2014. jún. 1. 00:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sokat segítettetek! :)
2014. jún. 1. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!