11/21 anonim válasza:
Drága/Szerett ofőmnek szeretettel:D:D:D V Kendvenc ofőmnek/ Kedvenc ált/középiskolai ofőmnek:P
13/21 disconation28 válasza:
hodj nadjon sikeres vót az edjigi munkuju esh ne hadja abba a tanitást
14/21 anonim válasza:
Ha az osztályfőnököd nyelvtantanár szégyellje el magát!
15/21 anonim válasza:
Arcpirító, nagyon égő, szégyen gyalázat, hogy így tudsz írni!!!!
Én a helyedben a 10 000 méterrel a föld alá süllyednék!!!
16/21 anonim válasza:
Én azt írnám
Tanárként egy bukott ember vagy, köszönöm a sok bölcsességet, köszönöm hogy megtanítottad a j betűt, igaz az ly-vel már bebuktam általad, de nekem te vagy az isten és az is maradsz.
17/21 anonim válasza:
Kedves Tanárnő!Köszönöm,hogy felkészített az Országos Helyesírási Versenyre.Láv lyú!
18/21 anonim válasza:
Jobb ha semmit sem írsz.Ha én lennék az ofőd max képen törölnélek ha egy ehhez hasonló színvonalú szöveget kapnék tőled.
19/21 George1971 válasza:
A pontos szöveg : Köszönöm hogy nem buktattak meg harmadszor is nyelvtanból, majd terjesztem az iskola jó-hírét.. Addig is jó étvágyat a fél disznóhoz amit apuék küldtek. Sok szeretettel : Kanalas Esmeralda
20/21 bloodbunny válasza:
Nem tudok törökül, fordítsa már le valaki a "balagasi kepre" kifejezést! :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!