Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mi lenne ha a sulis ballagás...

Mi lenne ha a sulis ballagás után nem étterembe meg haza mennénk ebédelni stb, hanem mondjuk bográcsozni az milyen lenne szerintetek?

Figyelt kérdés

gulyásleves meg valami grill

szerintetek ez milyen lenne?

vagy ti mit főznétek ilyenkor?

a szokásos húsleves,hasábburgonya/rizs meg mellé rántott hús vagy natúrszeletet már unjuk ,azért gondoltam valami ilyesmire

2014. máj. 2. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
jól hangzik
2014. máj. 2. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet, csak akkor szóljatok, hogy váltóruha kell. Gondolom az ünneplőt senki se akarja füstöesre.
2014. máj. 2. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyedi, és különleges. De, mivel a ballagás után azért szerintem érdemes nekiállni átnézni még abba a két napba a dolgokat(ha pénteken, ha szombaton van a ballagás, azért utána van még másfél-két nap tanulni,és ha friss a fejed, azt ilyenkor ki KELL használni), ezért én a ballagó érettségiző helyében nem vacakolnék a grillsütéssel, hanem megkérném anyucit-apucit-hugicát-nővérkét-bátyust-öcsikét- nagymamát-nagypapát, akárkit, aki ráér, hogy csinálja meg, és tegye ki mondjuk egy jénai tálba.

Én aztán akkor csak enni kellene, örülni egy kicsit, beszélgetni a társasággal, aztán mikor a vendégek már elmentek, vagy ellaposodott a hangulat(tapasztalatom szerint ez mindig eljön, mindig van egy ilyen pont), akkor gyorsan le kell lépni arra hivatkozva, hogy bocsi, holnap(után) érettségi, nekem tanulnom kell...

2014. máj. 2. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Hm ez a váltóruha eszembe sem jutott volna :D

de amúgy mindenképp úgy lett volna hogy vki\vkik elkezdik amig megy a ballagás

de Köszi :)

2014. máj. 2. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó ötletnek tartom :)
2014. máj. 3. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Na,végül mi volt? :)
2014. jún. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!