Mi lenne ha a sulis ballagás után nem étterembe meg haza mennénk ebédelni stb, hanem mondjuk bográcsozni az milyen lenne szerintetek?
gulyásleves meg valami grill
szerintetek ez milyen lenne?
vagy ti mit főznétek ilyenkor?
a szokásos húsleves,hasábburgonya/rizs meg mellé rántott hús vagy natúrszeletet már unjuk ,azért gondoltam valami ilyesmire
Egyedi, és különleges. De, mivel a ballagás után azért szerintem érdemes nekiállni átnézni még abba a két napba a dolgokat(ha pénteken, ha szombaton van a ballagás, azért utána van még másfél-két nap tanulni,és ha friss a fejed, azt ilyenkor ki KELL használni), ezért én a ballagó érettségiző helyében nem vacakolnék a grillsütéssel, hanem megkérném anyucit-apucit-hugicát-nővérkét-bátyust-öcsikét- nagymamát-nagypapát, akárkit, aki ráér, hogy csinálja meg, és tegye ki mondjuk egy jénai tálba.
Én aztán akkor csak enni kellene, örülni egy kicsit, beszélgetni a társasággal, aztán mikor a vendégek már elmentek, vagy ellaposodott a hangulat(tapasztalatom szerint ez mindig eljön, mindig van egy ilyen pont), akkor gyorsan le kell lépni arra hivatkozva, hogy bocsi, holnap(után) érettségi, nekem tanulnom kell...
Hm ez a váltóruha eszembe sem jutott volna :D
de amúgy mindenképp úgy lett volna hogy vki\vkik elkezdik amig megy a ballagás
de Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!