Milyen ajándékot adjak a tanárnőmnek?
Mivel a különórával elég jól keresett (ami egyébént a pedagógusi etika szempontjából kifogásolható, hiszen azért kap plusz pénzt, ami egyébként is a munkája volna), inkább vegyem magának abból valamit, amit eddig kapott...
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor is Te ismered jobban, hiszen állítólag nagyon jóban vagytok.
Az én ötleteim: Abból a pár képből összeállíthatsz egy kis videót neki YouTube-on.6 db képből már szupi kis videót lehet készíteni.Választhatsz hozzá zenét,írhatsz a képekre vagy képekhez is.
Vehetsz neki ''legjobb tanárnős,, feliratos bögrét,kulcstartót stb.
De megteszi ajándéknak egy drága toll amibe a nevét gravíroztatod vagy egy szép sólámpa is.
Kísérő ajándéknak adhatsz neki bonbont,virágot,köszönőlapot is.
köszi de a toll már már megvolt es nagyon örült neki :)
az 1. komizónak üzenem hogy nem tanít abbol a tantárgyból amilyenből járok hozzá..... nyelvet tanít különórán de a suliban mást
Mondjuk azt nem írtad, hogy mennyit szánsz rá, és az én ötletem nem épp a legolcsóbb megoldás, viszont csodaszép és remek emlék, szerintem ennek minden nő örülne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!