Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Milyen ajándékot adjak a...

Milyen ajándékot adjak a tanárnőmnek?

Figyelt kérdés
ebben az évben fogok ballagni és nagyon megszerettem a tanáromat(barátilag!). hozzá járok különórára, az unokája és az én hugom nagyon jo barátok és együtt szoktuk öket vinnia a játszótèrre..... szóval eléggé jóban vagyunk. de nemtudom hogy mit adjak neki az év végén hogy megköszönjem a munkáját ... először egy albumra gondoltam a 8 év emlékeiről csak az a baj h elég kevés képen szerwpel szal szerintetwk mit adjak neki???

2014. márc. 22. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Mivel a különórával elég jól keresett (ami egyébént a pedagógusi etika szempontjából kifogásolható, hiszen azért kap plusz pénzt, ami egyébként is a munkája volna), inkább vegyem magának abból valamit, amit eddig kapott...

De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor is Te ismered jobban, hiszen állítólag nagyon jóban vagytok.

2014. márc. 22. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én ötleteim: Abból a pár képből összeállíthatsz egy kis videót neki YouTube-on.6 db képből már szupi kis videót lehet készíteni.Választhatsz hozzá zenét,írhatsz a képekre vagy képekhez is.

Vehetsz neki ''legjobb tanárnős,, feliratos bögrét,kulcstartót stb.

De megteszi ajándéknak egy drága toll amibe a nevét gravíroztatod vagy egy szép sólámpa is.

Kísérő ajándéknak adhatsz neki bonbont,virágot,köszönőlapot is.

2014. márc. 23. 00:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is rögtön a gravíroztatàs jutott eszembe. Vegyél valami szép tollat, nem egy ócska vackot, amibe belegravíroztatsz valamit. Plusz mehet mellé bonbon, viràg vagy üdvözlőlap.
2014. márc. 23. 01:06
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi de a toll már már megvolt es nagyon örült neki :)

az 1. komizónak üzenem hogy nem tanít abbol a tantárgyból amilyenből járok hozzá..... nyelvet tanít különórán de a suliban mást

2014. márc. 23. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:
más ötlet??
2014. márc. 24. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy szép értékes fotóalbum? Egy könyv? Esetleg egy sólámpa?
2014. márc. 24. 16:46
 7/9 anonim válasza:

Mondjuk azt nem írtad, hogy mennyit szánsz rá, és az én ötletem nem épp a legolcsóbb megoldás, viszont csodaszép és remek emlék, szerintem ennek minden nő örülne! :)

[link]

2014. ápr. 3. 10:42
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszoket
2014. ápr. 4. 06:03
 9/9 A kérdező kommentje:
megcsináltuk az emlékkönyvet, a képek nyomtatva voltak a lapokra és összeköttettük. gyönyörű lett... örült is neki nagyon is. szóval remek ötlet volt nem győzte dicsérni :D
2014. jún. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!