Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ballagással kapcsolatban...

Ballagással kapcsolatban egy-két kérdés?

Figyelt kérdés

sziasztok! tudom hogy még messze van,de én szeretnék mindent előre eltervezni,hogyan néz majd ki a hajam stb...mellesleg most van rá időm hogy ezen gondolkodjak

az érdekelne elsősorban hogy ha 173 centi magas vagyok,és vannak tőlem egy-fél fejjel magasabb fiúk(mellettük fogok állni) és egy két kivétellel mindenki ilyen magas akkor milyen magas sarkú lehet a cipőm,mert laposba nem lehet menni,kötelező a magas sarkú sajnos? nekem majdnem mindegy,mert én 10 centiig szépen tudok benne menni,és ezt nem én állítom magamról a másik pedig hogy én már kinéztem magamnak egy két hajat képek alapján,csak az a baj,hogy nekem vállamig(vagy 2-3 centivel lejjebb)ér a hajam és nem találok olyan hajat vagy legalábbis nem hiszem hogy a hajam hosszából meg lehetne szépre csinálni,ami hátul össze van fogva,vagy hátrafonva,és csak hátul van begöndörítve!(link alul lesz)lehet hasonlót a hajamból,vagy tudnátok jobbat ajánlani képpel?a másik pedig a smink!a hasonló hajhoz milyen smink illik igazán ami nem r.bancos?szeretnék visszafogottab de észrevehető sminket! Köszönöm,ha van még kérdés szívesen válaszolok!

eddig ér a hajam,a képen nem én vagyok,csak a haj miatt van : [link]

és ilyen hajat szeretnék (kinézetileg)(kábé várj 5 másodpercet még megnyitja a képtalálatok közt a képet): [link]

2014. márc. 14. 15:23
 1/2 anonim válasza:
172 cm magas vagyok. Én egy 3 cm magas cipőt vennék fel helyedben. Az én cipőm ballagáskor kb 5cm volt, de soknak tartottam, sokat kellett álldogálni, elfáradtam. Azóta sem hordom azt a cipőt.
2014. márc. 16. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. márc. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!