Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Nekem kell búcsúznom a rajz...

Szandy :) kérdése:

Nekem kell búcsúznom a rajz szakos tanároktól, de semmi ötletem sincs. Segítsééég?

Figyelt kérdés

Egy kis infó a rajz tanárról (mert csak egy van):

híres festő; a tanórák mindig úgy teltek, hogy kiakasztotta a már kész képépt, aztán ugyanezt lerajzolta a táblára és mi meg úgy oldottuk meg, ahogy akartuk; ha rosszak voltunk LEDIKTÁLTA a rajzot; és addig álltunk, amíg el nem tudtuk mondani éneklés nélkül azt, hogy "jó napot kívánunk" :D

2013. máj. 20. 13:10
1 2
 11/11 1112 ***** válasza:

Na erre voltam kíváncsi. Miért nem ezzel kezdted?:O

kedves ...... néni!

A 8.a osztály nevében szeretném megköszönni áldozatos munkáját,segítőkész támogatását mellyel elindított minket az élet rögös útján.További sikeres munkájához kívánok erőt,egészséget és kitartást.Szívből kívánom,hogy a jövőben sok-sok hálás diákban,kedves kollégában legyen része.Búcsúzik Öntől a 8.a osztály nevében: .

KÖSZÖND MEG NEKI AZ ELMULT ÉVEKET,SOROLD FEL NEKI A JO TETEIT,ES VÉGÜL EGY HOZÁ ILLÖ VERSEL ZÁRD.AZ ELÉJE RÁILLÖ MONDÁSAL kezd szerintem.bocsi a nagybetükért sok sikert.egy ötlet volt.

Kezdd egy figyelemfelkeltő bevezetéssel

Majd folytasd egy rá illő mondással, vagy tevékenyéségre illő mondással

Emeldd ki hogy milyen nehéz volt vezetnie az iskolát

Folytasd azzal hogy az iskola érdekeit szolgálta stb.

Majd végén zárdd egy csattanó befejezéssel.

Összelopkodtam pár szöveget másik kérdések alól:)

Forrás: www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=b%FAcs%FAsz%F6veg&kategoria=0&sbmt=Keress%21

Még:

Kedves X néni/bácsi!

Az egész 8.a/b/c/d/e osztály nevében szeretném megköszönni, hogy X évig tanárunk volt. Meg tetszett nekünk tanítani xy dolgot. Szeretnénk elnézést kérni ezért és ezért. Mindig emlékezni fogunk a tanárnőre, úrra. Soha ne, feledjük a .... -al eltöltött órákat,, a dolgozatokat stb. Kívánunk a tanárnőnek, tanár úrnak sok-sok szép tanévet, és megannyi örömöt. Viszlát!

Forrás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=b%FAcs%FAbes..

2013. máj. 21. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!