Te mire fogod költeni a ballagási pénzed és mennyit kaptál?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, ha elballagtál most, mire költöd?2013. máj. 3. 23:41
1/11 anonim válasza:
Hát a felét arra költöm h meghivjam a csajomat vacsinzi meg ilyesmire, a másik felét cottonra h utána megdughassam!
2/11 anonim válasza:
Nem másra mint a gta V-re és billentyűzetre meg ilyen egyéb dolgokra.
3/11 anonim válasza:
Megveszem a gates of andaronban a legnagyobb hk-csomagot és mindenem full efis lessz, ez nem egyértelmű te amateur.
4/11 anonim válasza:
Hát veszek egy bugatti Veyront de ha nemjön ki akkor egy trabantot vagy ezerkettes ladát
5/11 anonim válasza:
Egy csomó gépkarabélyt fogok venni a ballagási pénzemből!
6/11 anonim válasza:
A mi családunkban nem szokás pénzt ajándékozni,így marha könnyen elköltöm:D
7/11 A kérdező kommentje:
Sok kocka :D
2013. máj. 4. 09:09
8/11 anonim válasza:
Félreteszem egyetemi éveimre. Elég sokat kaptam, ott meg biztos szükség lesz rá.
9/11 anonim válasza:
én keveset kaptam, mert többek között tabletet, telefont, fehérarany ékszerszettet is ajándékoztak nekem, csak egy rokontól kaptam pénzt, 15ezret. nem tudom, mi lesz vele, gondolom lassan elkopik ruhára, ilyenekre.
10/11 anonim válasza:
Egyrészt adtam belőle a szüleimnek, így a notebookot családi ajándékként kaptam. A maradék pénzből, ami még így is elég szép összeg fedezem a jogsim egy részét, ill. valamennyit magamra is költök belőle. Szeretnék venni néhány új ruhát, kiegészítőt, ilyesmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!