Kedves Ballagók! Nektek egyberuhátok lesz vagy ing és egy szoknya?
Figyelt kérdés
idén fogok ballagni, én egyberuhára gondoltam. és cipő? nektek milyen lesz? esetleg aki nem ballag, de van ötlete az is írhat. köszönöm előre is! :)2013. ápr. 21. 08:57
1/6 anonim válasza:
Nem most ballagok, hanem már elég rég, de nálunk pl. kötelező matrózblúz volt, fekete szoknyával.
2/6 anonim válasza:
Nálunk nincs megszabva, én szoknyában és felsőben leszek, magassarkú szandállal, ugyanabban, ami a szalagavatón volt rajtam. Szoknyám teljesen egyszerű fekete, a felső pánt nélküli, hozzá boleró.
Van, aki egyberuhába lesz.
Egyberuhához teljesen jó a magassarkú akár zártabb, akár szandál jellegű is.
De minden függ attól, hogy hány éves vagy, mert 14 évesen, bármennyire is nőnek érzed magad, nevetségesen mutatnak a még szinte kislányok a magassarkú 10 centis cipőjükbe, meg az egyberuhájukba...
3/6 anonim válasza:
Én idén ballagok, és az osztályom összes lány tagjával együtt már szalagavatóra megvarattuk a ballagási ruhánkat is. Mindenkinek egyforma szatén mélyen dekoltált galléros ing, me egy magasított derekú jó rövid szoknya 2 pr dísz gombbal a magasított derekán. Nekem nagyon tetszik:D
4/6 anonim válasza:
nekünk minden lánynak bármilyen szabású szoknya/blúz ugyanígy a fiúknak egyen csokrunk volt és a fiúk kék nyakkendőt a lányok ugyanolyan kék sálat viseltek! :)
5/6 anonim válasza:
matrózblúz és fekete vagy sötétkék szoknya
ez lesz :D hozzá fekete cipő vastagabb sarokkal és egy pici platformmal :D
6/6 anonim válasza:
Fiúk is ballaghatnak esetleg? És ha igen, akkor nekik is ezek az alternatívák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!