Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Milyen ajándékot adjuk a...

Milyen ajándékot adjuk a tanároknak ballagásra?

Figyelt kérdés
ötletet valaki!!
2013. jan. 19. 21:37
 1/7 anonim válasza:
5000 FT értékű könyvutalvány, de mi úgy osztottuk be aki többet volt velünk nagyobb érték aki kevesebbet kevesebb értékben
2013. jan. 19. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Te mit szeretnél kapni, ha tanár lennél?
2013. jan. 20. 03:07
 3/7 Evolet1625 válasza:
Nálunk a női tanárok egy szép vázát, a férfi tanárok vmilyen italt kaptak. A férfi osztályfőnökünk pedig kapott egy üveg tokaji bort, az üvegre pedig rágravíroztattuk az osztálynévsort... :)
2013. jan. 23. 01:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én úgy jártam egyszer, hogy az 5. csokrot ami nálam volt, már nem tudtam kinek adni, mert az összes tanár elment. Akkor láttam meg egy idősebb férfitanáromat, és odaadtam neki. Úgy örült! Bármit is adsz, örülni fog neki.

Én tollat vennék, ha kaptam tőle rossz jegyet, akkor pirosat, és mondanám hogy így szeretném pótolni az év közben miattam kifogyott piros tollait :P

2013. jan. 24. 16:23
 5/7 anonim válasza:
Mi a tanároknak hűtőmágnest adunk amin a tabló kicsinyített változata lesz, de szerintem még virágot is kapnak (erről még nem volt szó). A szalagavatót betanító tanárnak pedig egy üveg bort szerettünk volna adni, amire rá nyomtattunk volna osztályképet.
2013. jan. 24. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
könyvcsomagot. ők is azt adnak a diákoknak, ha eredményesen tanul...:D
2013. jan. 25. 09:06
 7/7 anonim válasza:

Szerintem szájpecek a nyerő!

[link]

2013. febr. 5. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!