Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ki mit kap? 8. osztályos...

PONYlow kérdése:

Ki mit kap? 8. osztályos ballgásra?

Figyelt kérdés

Ki mit kap?8. osztályos ballgásra?

Csak őszintén:)!

2012. máj. 15. 16:10
 1/8 klopusz ***** válasza:

Szia!

Lányom nem kap tulajdonképpen semmit. Egy csokor virág + egy plüssállat.

Szerintem nem akkora dolog a 8-os ballagás, hogy akár egy icipici tapsot is kapjon érte :-)

Mondtam neki hogy öt év múlva, az érettségikor kérhet valamit, a diplomaosztóját meg majd megbeszéljük :-)

Ráadásul az egyik nagymamája vidéken lakik, 80 éves, nehezen tud állni, apja pedig dolgozik (idióta módon pénteken délelőtt 11-kor van a ballagás).

2012. máj. 15. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen a válaszodat:)
2012. máj. 15. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 5 éve ballagtam. Akkor virágot kaptam valamint az össz rokonságtól közösen egy laptopot, mivel messzire mentem tanuni.
2012. máj. 19. 15:49
 4/8 anonim válasza:
Én mindenkitől egy csokor virágot bonbont meg egy 10ezrest minimum ..Jó sokan jönnek úgyhogy remélem sok pénz összegyűlik mert egy telefont szeretnék venni.:DD
2012. máj. 21. 16:09
 5/8 anonim válasza:
én még nem tudom. szerintem minedenkitől egy csokor virágot, azt ennyi :S
2012. máj. 22. 10:30
 6/8 anonim válasza:
hogy kerül ez a maszturbálás kulcsszóhoz?te talán önkielégítést kapsz vagy mi? :D
2012. máj. 25. 21:31
 7/8 anonim válasza:
A szüleimtől, egy ezüst karkötőt, és a nagy ebédet egy étteremben a rokonságnak:D Ismerősöktől összesen 120ezer ft...
2012. jún. 3. 12:51
 8/8 anonim válasza:
Én már meg is kaptam anyuék egyik ajándékát.:) 40000forintot és egy nikon coolpix s6150 16 megapixeles fényképezőgépet és hozzá egy 8G-s memóriakártyát..Azért most adták mert most van rá szükségem.:DD de azt mondták ez még nem az összes ajándék.:D
2012. jún. 3. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!