Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit vagy mennyit adjak ballagá...

Mit vagy mennyit adjak ballagásra unokatesóimnak ha én nem kaptam semmit amikor én ballagtam?

Figyelt kérdés

7 éve volt a gimis ballagásom,és a szülőktől egy szál virágot se kaptam,pedig volt nagy családi banzáj (nem én akartam) kajával mindennel,sőt,még le is huztak minket a piával.

Azóta nem volt senkinek,most viszont 3 unokatesóm is ballag egyszerre.

Évente kétszer látom őket,korkülönbség miatt nem is beszélgetünk igazán.

Én már dolgozom,külön élek a szüleimtől.

Lesz nekik is ballagás utáni családi banzáj.

Meg vagyok hivva,párommal együtt.(kb 50 fő volt akkor is,most is,anyagi helyzet ugyanolyan nagyjából mindenkinek és akkor is az volt amikor én ballagtam)

Szerintetek?

2012. ápr. 11. 08:42
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem is tudtam erről hogy szokás pénzt adni ajándékként a ballagóknak.
2012. ápr. 14. 21:12
 12/13 A kérdező kommentje:

11-es

miért,mit szokás?

Én mondjuk akkor nagyszülőktől,szülőktől kaptam pénzt,egyetem kezdésre jól is jött. aranyláncból nem lehetvenni semmit. (és amig első diákmunkás pénzem,ösztöndijam nem kaptam meg,jól jött)

2012. ápr. 15. 18:04
 13/13 anonim válasza:
23%
Semmit.
2012. ápr. 17. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!