Milyen lesz a tablótok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 10:16
2/9 anonim válasza:
Még fogalmunk sincs. Igaz a képek megvannak a keret is megvan, de a képek sorrendjén meg a hátteren mindig csak a vita megy sajnos. Valaki az iskola épületének legjobban kinéző részét akarja, valaki az osztály termünket ahol ott ülünk, ilyen osztálykép félét. Valaki a város látképének részét akarja ahol a sulink is benne van. Az osztályfőnök ránk bízza a dolgot csak a végeredményt pontosabban az az előtti részt akarja látni még a tabló elkészítése előtt. A fotókat egy fotós cég csinálja és ő fogja majd a hátteret is kinyomtatni de azt nekünk kell megtervezni amin még megy a vita és senki nem jut semmire. Én személy szerint egy normális tablót akarok iskola épület hátterével nevével, címerével és ennyi. De sokan csilli villit akarnak ami elég rondán nézne ki. Sajnos ez van :S
3/9 anonim válasza:
Nekünk Trónok harcás térképet akarnak háttérnek.
5/9 anonim válasza:
Én tavaly ballagtam, és periódusos rendszer volt.:D Nagyon jól néz ki.:-)
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
ez tényleg tök jó :)
2012. márc. 22. 15:21
8/9 anonim válasza:
Nekünk graffitis lesz. Kék háttér és piros betűkkel ráírva a suli neve.
9/9 anonim válasza:
Nekünk rulettes a tablónk, a fekete és piros mezők helyén vannak a képek, a pörgető végén meg az igő, ofő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!