Ballagási ajándék az osztályfőnöknek?
Nem tudom, mennyire összetartó az osztály, mennyi fénykép készült, mennyire vagytok kreatívak, stb. Készítettek egy zenéhez videóklippet, és CD-n odaadhatjátok.
Emlékszem a mi magyartanárunk kikötötte, hogy semmilyen könyvet ne adjunk neki,mert már minden verseskönyve megvan, és kár lenne érte (mi utáltuk, mint a bűnt, mert annyit szivatott, nem is kapott semmit) Azért jóval később gondoltam rá, hogy mi lett volna hogy ha adok neki egy egyedi kötésű kötetet a verseimmel. (többször majdnem megbuktatott irodalomból, és több versem jelent meg irodalmi folyóíratban) persze ez egyedi lett volna, de ha olyan kötet lenne, ami minden egyes diák saját alkotása szerepel (versek, rajzok, festmények, fényképek...) és ezt bársonykötésbe, aranybetűs felirattal, az szép tud lenni. Egyedi, szép emlék, és elfér a vitrinben :)
és szerintetek gáz hogyha én (nem egész osztályal,csak igy külön) vennék neki elektromos cigit?:D
mert nagyon durván nikotinfüggő,és igy könnyebb lenne leszoknia,csakhát 20ezer forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!