Nagyon gáz ha nem megyek el?
Figyelt kérdés
Van egy régi ismerősöm akivel már nagyon rég nem olyan a kapcsolatunk mint amikor jóba lettünk. Viszont régebben mondta hogy meg akar hívni a ballagására. Azt hittem ez elillan majd de sajnos nem. Ma meghívott a ballagására és nem tudom még is mit csináljak, hiszen már nagyon rég nem vagyok olyan jóban és nem érzem magamban őszintén a büszkeségedet hogy le ballagott, nagyon gáz lenne lemondani?tegnapelőtt 01:03
2/3 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Ha ballagás akkor majd jövő tavasszal lesz igaz?
Én biztosan mondanám, hogy ne haragudj de valami közbejött és nem tudok elmenni. Ennyi. Ha nem is beszéltek egymással miért foglalkozol vele ennyire?
Már igent mondtál amúgy?
3/3 A kérdező kommentje:
Meg nem adtam választ rá amugy, nem jövő tavasszal lesz….
tegnap 01:29
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!