A csajok mit szoktak csinálni a matrózblúzzzal az érettségik után?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy eladják,elajándékozzák,vagy csak simán elteszik emlékbe?jún. 20. 22:00
11/16 anonim válasza:
Nekem nem volt, szerencsés vagyok amiért tőlünk nem kérték
12/16 anonim válasza:
Nekem sem volt. Viszont nekem tetszik 😀 gondoltam rá, hogy szerzek egyet, de nem tudom, hogy hova tudnám felvenni.
14/16 anonim válasza:
12: anime conokhoz illetve mondoconhoz ideális, ha nincs idő teljes jelmezre 😆
Egyébként alapból nem nézne ki rosszul, csak mindenki vagy a középiskolával vagy animével azonosítja, így meg nem lehet egy átlagos naphoz felvenni. Ahogy a nenyasszonyi ruhát is mindenki esküvőhöz köti, így nem lehet abban egy puccos eseményre elmenni, hiába hasonlít némelyik esküvői ruha egy kistestélyire, nem ott a helye
15/16 anonim válasza:
Én simán hordom az enyémet ugyanolyan felsőként, mint a többit. Ha épp arra esik a választásom, akkor az van rajtam felül aznap.
Nekem tetszik. Nem tilos felvenni sima hétköznapra, úgyohgy én hordom, és nem érdekel, ki mit gondol miatta. ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!