Tanárként milyen ajándéknak örültél/örülnél
legjobban ballagó osztályodtól?
Figyelt kérdés
Élmény ajándék, vagy maradandó tárgyi ajándék, ékszer, bögre, fotóalbum? Melyiket díjazzák leginkább a tanárok? Családomban élő pedagógusnak egy egész szekrény tele van mindenféle tárgyi ajándékkal, de ezeket sosem használta, azt sem tudja már, hogy kitől vannak...
Utalvány. Arra költi, amire akarja, annak adja, akinek akarja. Semmi másnál nem lehet biztosra menni. Feldobox.hu.
máj. 30. 23:11
2/12 anonim válasza:
Könyvutalvány.
máj. 31. 08:23
3/12 anonim válasza:
Csakis élmény, wellness fürdő, állatkert, túlélő park stb.
máj. 31. 13:59
4/12 anonim válasza:
Na ez a wellness meg túlélő csak akkor alkalmas, ha az osztály teljesen biztos benne, hogy az illető szereti. Én például azonnal kitenném a tanáriba, hogy aki kapja, marja, mert én ugyan biztos nem megyek se wellnessezni, se túlélni. A wellness ráadásul aránytalanul, vagyis elfogadhatatlanul drága is.
máj. 31. 15:42
5/12 NTBS válasza:
Amit szívből ad az osztály. Mert ez a lényeg.
máj. 31. 16:31
6/12 anonim válasza:
5, amit ésszel ad az osztály...
tárgyat akkor adjatok, ha 110%. töri faktos tanárunknak (imádtuk) egy könyvet vettünk meg az ajándéklistájáról, mondjuk azt úgy, hogy az egyik csoporttárs egy csarnokban edzett a tanár idősebbik fiával, és rajta keresztül eljutottunk a feleségéhez, hogy megkérdezzük minek örülne igazán :D ő meg kiválasztott egy frissen megjelent sorozatot, összedobtuk neki.
azoknál akiknél nem tudtunk/akartunk ilyen végletekig elmenni, ajándékutalványoztunk, hogy ők is megkaphassák a vágyott bármit.
máj. 31. 20:32
7/12 anonim válasza:
Szia, milyen nemű a tanár? Mennyi idős? Ez is lényeges szempont. Le írhatod privatban is ha nem akarod ide.
máj. 31. 23:26
8/12 anonim válasza:
Könyv vagy élémnyutalvány
jún. 3. 05:01
9/12 anonim válasza:
#4 - csak ismeri az osztály annyira a tancit, hogy tudja, szereti e wellnesst vagy a túlélősdit. Az egy napos wellness fürdő belépő abszolút nem drága, egy szép nagy csokor virág is belekerül annyiba.
jún. 3. 10:12
10/12 anonim válasza:
(Volt) tanárként a saját, ballagó osztályomtól biztosan valami maradandó emléknek örülnék és nem ilyen utalványos dolognak vagy élménynek. Én speciel wellnessezni amúgy sem szeretek.
Ha nem saját osztály, akkor szerintem jó ez is, de osztályfőnöknek azért jobb a maradandó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!