Héliumos lufi meddig repül?
Vidékre megyünk ballagásra, ott nincs semmi (nincs kocsi sem). Pestről vinnék lufit, de akkor azt nyilván előbb kell megvenni legalább egy, de inkább két nappal.
Élne addig vagy így felesleges?
Vagy beszéld meg a helyben lévőkkel.
Én három nappal hamarabb megyek, mert megígértem, hogy segítek a készülődésben "mostohámnak", a virág nem élné túl. Megrendeltem telefonon, és együtt elhozzuk a ballagás reggelén.
3, Szerepel a kérdésben, nincs ott semmi. Pici falu. Nincs kocsink, a családban senkinek sincs. Úgyhogy a helyben intézés nemigen opció. :)
Virágot is úgy visszük, hogy harisnyavirágból csináltatunk ballagási csokrot egy kézműves hölggyel, mert az így szállítható vonaton is szatyorban.
De köszi, így asszem elengedem ezt a lufis ötletet.
Mi a környezetszennyező abban, hogy kap a gyerek egy lufit, amivel végigvonul a falun, majd otthon az ágyához kötözi, amíg még lebeg?
Ne láss már olyat a kérdésembe, amit nem írtam, nem szervező vagyok, nem lufireptetést terveztem egy egész évfolyamnak, csak egy darabot a keresztlányomnak cuki ballagásos mintával a csokor mellé.
De ahogy írtam, elvetettem az ötletet, úgyhogy megnyugodhat az örökzöld lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!