Ballagásra tanárbúcsúztató help?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt kaptam feladatul hogy írjak a férfi informatika tanáromról egy tanárbúcsúztatót. Nagy lelkesen bele is vágtam amikor elakadtam egy pontnál és tovább egyszerűen nem tudok jutni, ezért kérem a segítségetek, eddig ennyi van meg a szövegből: "Kedves xy bácsi Köszönjük hogy megmutatta az internet csodás világát. Köszönjük hogy megtanította a word rejtelmeit, érdekességeit." Ezt szeretném kicsit megtoldani. Bármilyen segítséget köszönöm előre is!2022. máj. 31. 20:10
1/3 anonim válasza:
A végére írd oda mindenképpen hogy essen ki a szemed te kocka.
<3
2/3 anonim válasza:
Nem tudom megírni helyetted, sőt még csak segíteni sem tudok, mert egyedül te ismered a saját tanárodat.
Néhány tipp:
-Legyen(ek) benne idézet(ek).
-Legyen benne ezenkívül rengeteg saját gondolat, valamint elmélkedés.
-Legyen benne valami olyan dolog, ami tipikusan jellemző tanárodra.
-Legyen benne személyes szál is, amiben kifejted, hogy mit adott neked a tanár, illetve az órái, a tárgya.
-Alapvető dolgok: kerüld a szóismétlést, a mondatoknak legyen kezdetük és végük, legyen retorikai összefüggés a gondolatok között, figyelj a szóhasználatra stb.!
Ezeket tudom látatlanban tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!