Mit vegyek a barátom ballagására?
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem. 29-én van a barátom ballagása és nem igazán tudom mit vehetnék neki…
Elsőnek is szeretném elmondani, hogy 500 km-re lakunk egymástól és vonattal megyek hozzá mindig nagy bőrönddel mert egy hétig ott vagyok általában, így a csokor az kiesik plusz valami maradandót szeretnék inkább és valami alkoholt is talán.
(Az első ötletem az óra volt a maradandó dologra, viszont említette nekem hogy nem igazán rajong értük…)
Szeret játszani, tudom hogy nagyon szereti a Lolt, szeret főzni is hiszen szakács, és szeret biciklizni is.. de igazából ezekhez mindene megvan így nem tudom mit adhatnék neki aminek tényleg örülne😔
A piára térve pedig nem tudom milyet vehetnék neki, nem szoktam inni és ő sem. Nem tervezünk lerészegedni most sem, és családi összejövetel is lesz úgyhogy valami jobb ízű kellemes dolgot szeretnék vinni, így ha valakinek van valami ajánlása ne tartsa magában!
Köszönöm előre mindenkinek ha ír ötleteket és ajánlásokat! <3
Sajnálatos, hogy olyan jó barátod lehet, ha semmi nem jut az eszedbe róla....
Ha nem iszik, meg te sem, akkor minek akarsz alkoholt venni neki ? De, ha már veszel, akkor csakis márkásat !
Ha valaki csak azt tudja leirni, hogy milyen jo lehet a kapcsolatom vele hogy nem tudom mit vegyek neki az ne vesztegesse az idejet…
Azota valamilyen Lol figurara esett a valasztasom viszont eddig semmilyen uzletben nem lattam, valaki tudja esetleg hol lehetne venni jo minosegben? Rendelni mar nem tudnek mert nem erne ide idoben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!