Ajándék nőnek diplomaosztóra?
Nem tudtam hová sorolni a kérdést, ezért elnézést kérek. :)
A testvéremnek diplomaosztója lesz, 23 éves lányról van szó. A barátommal szeretnénk neki venni valamit, mi 20 évesek vagyunk, 2 eve vagyunk együtt, neki van saját keresete, nekem egy kevés ösztöndíjam, így a körülményekhez képest egy ilyen 20.000Ft értékű ajándékot tudunk venni. A baràtom akarna többért is, de mondtam neki, hogy azért mégsem vagyunk házasok meg nem vagyunk együtt 10 eve, hogy neki Isten tudja milyen ajándékot kellene vennie.
Az lenne a kérdésünk, hogy mit vehetnénk? A virágon és a csokin kívül.. ékszert sem szeretnénk venni, mert sok ékszere van a nővéremnek. Nem tudom, illik e adni kozmetikumokat, valami jobb hajápoló, vagy arckrem, smink termek. Esetleg vannak más ötleteitek? :) előre is köszönjük!
Húha, mit szólt a barátod ehhez a nem vagyunk házasok dumához?😅
Tesódnak mi az érdeklődési köre, hobbija? Azért ennyit segíts, hogy tudjak ötletelni. Ha nem, akkor még egy voks az ajándékutalványra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!